20211121_textfairy_139.jpg

enige echte Text Fairy!

aak kennis met de

alfabet_13.png
Hallo, wat leuk dat je op mijn website beland bent! Aangezien je doorgeklikt hebt naar deze pagina, veronderstel ik dat je graag wat meer te weten wil komen over the one & only Text Fairy.

Wel, aangezien ik niet hou van saaie, droge teksten, stel ik me even voor aan de hand van 39 kleine dingen waar ik héél blij van word. Want ik ben 39 zomers jong – fysiek dan toch, in mijn hoofd voel ik me nog altijd een jong veulen van 25 hoor! Elk jaar komt er dus een ‘klein gelukske’ bij en kan je me wat beter leren kennen. Als dat geen mooie vooruitzichten zijn!
Naamloos-3.jpg

Elke woensdag na schooltijd. Dan ga ik mijn zoon Emil (9) ophalen voor ‘ons deel van de week’. Co-ouderschap is niet altijd makkelijk, maar het zorgt er wel voor dat ik des te meer geniet van alle toffe momenten die we samen hebben. En dat zijn er superveel! Als je me volgt op Instagram, kan je onze dolle avonturen een beetje mee beleven 😊

nummers2.jpg

De geur en het gevoel van versgewassen lakens: zalig!

nummers3.jpg

Naar de Kringloopwinkel gaan. Voor mij is dat pure ‘me time’, zeker als ik dan ook nog eens een mooie kringloopvondst doe voor in mijn huis. Ik koop zelden nieuwe meubels, ik geef liever 'een tweede leven' aan gebruikte spullen.  

nummers4.jpg
De zon die eindelijk komt piepen door een hardnekkig wolkendek, beseffen dat het cliché der clichés
‘na regen komt zonneschijn’ écht klopt, en daar o zo gelukkig van worden!
nummers5.jpg

De zon tout court, eigenlijk.

Foto bij vakje 1.jpeg
nummers6.jpg

Mezelf helemaal verliezen in een goed boek. En overdag al uitkijken naar het moment dat ik mij ‘s avonds in bed kan nestelen en lekker verder kan lezen tot mijn ogen dichtvallen en ik mezelf zachtjes naar dromenland voel afglijden.

nummers7.jpg

Gaan lopen. Zelfs wanneer het lastig is en het niet zo goed gaat. Want ik wéét gewoon dat ik me achteraf supergoed ga voelen, sowieso!

Foto bij vakje 7.jpeg
nummers8.jpg

Wandelen! In de stad, in het bos, al dan niet met een podcast of muziek in  mijn oren.  Al wandelend kom ik tot rust en vind ik inspiratie, zowel op persoonlijk vlak als voor mijn werk of voor opdrachten waar ik mee bezig ben.

nummers9.jpg
Mijn kat Muffin (Emil heeft de naam bedacht) die komt spinnen op mijn schoot.
Dat compenseert ruimschoots haar oorverdovend gejank aan de deur om 5u 's morgens omdat ze honger heeft...
nummers10.jpg

Complimentjes van klanten, bijvoorbeeld na een moeilijke opdracht waarvan zij zeer tevreden zijn. Daar doe ik het voor en ik word er echt intens gelukkig van!

nummers11.jpg

Zelf een complimentje geven aan iemand, en zien hoe blij ik die persoon daarmee maak. 

nummers12.jpg

Werkdagen in de coworking. Ik noem LikeBirds ‘mijn home office away from home’. Het is een warme en inspirerende plek waar ik heel graag werk. Ik leer er ontzettend veel bij van andere, gelijkgestemde ondernemers. Dat is zoveel waard!

Foto bij vakje 12.jpeg
nummers13.jpg

De vogels horen fluiten als ik wakker word. Daar wordt een mens toch instant gelukkig van?

nummers14.jpg
Watermeloen op een warme dag. En daar zit Mister H. Styles maar voor een héél klein beetje tussen…
nummers15.jpg

In de kerstperiode voor de dertigste (of wat het al de veertigste?) keer naar ‘The Holiday’ en ‘Love Actually’ kijken

... en onder lichte dwang van mijn zoon ook naar 'Home Alone' 1, 2, 3 en al de rest 😉

nummers16.jpg

Muziek
van The Killers. Frontman Brandon Flowers mag mij altijd bellen als hij een mindere dag heeft.

nummers17.jpg

Dagen waarop ik overal naartoe kan gaan op mijn teenslippers. Ik lééf voor die dagen, echt.

nummers18.jpg

Op zaterdag en zondag (en meestal ook nog maandag, dinsdag en woensdag) lekker lang de tijd nemen om een ganse stapel weekendgazetten van A tot Z uit te lezen. I love love loooove it!

nummers19.jpg
Uit eten gaan en mijn voetjes onder tafel schuiven.
Ik doe het niet zo vaak en dan is het altijd keihard genieten wanneer ik op restaurant ga!
nummers20.jpg

Thuiskomen van de bibliotheek met honderd kilo boeken. Die ik met moeite zelf kan dragen en waarvan ik eigenlijk weet dat ik ze niet allemaal ga kunnen lezen tijdens de ontleningsperiode. Maar toch! En meestal kan ik rekenen op de gespierde armen van Emilio om mij te helpen 😊

nummers21.jpg
Zien dat Emil even graag leest als mij, dat hij dus de leesmicrobe 100% doorgekregen heeft van mij. Vaak zitten we samen in de zetel, elk met ons eigen boek. Heerlijke momenten zijn dat!
nummers22.jpg

’s Avonds in bed kruipen en mij al verlekkeren op mijn ontbijt van ’s anderendaags. Ik vind het ontbijt de lekkerste maaltijd van de dag! Je bent dus gewaarschuwd: zonder ontbijt achter de kiezen ben ik niet echt aanspreekbaar 😉

nummers23.jpg
Mijn familie en vrienden. Gewoon bij hen zijn maakt mij al heel blij, dat moeten niet per sé speciale activiteiten zijn. Maar het mag natuurlijk wel hé :-)
nummers24.jpg

De zee, het strand, de duinen en de zeedijk in het laagseizoen. Uitwaaien, frisse lucht, een streepje zon: laat maar komen.

nummers25.jpg

Mijn uurtje

pilates op woensdagochtend: doet me zoveel deugd en ik kan het niet meer missen!

nummers26.jpg

Op stap gaan met Emil. We trekken er heel vaak op uit met ons twee - we zijn meer weg dan thuis 😉 Het zijn altijd memorabele dagen met 1000 gouden randjes. Ik vind het zalig om mijn kind de wereld te laten zien en ik merk dat hij er ook altijd enorm van geniet. Everybody happy dus, zo moet dat zijn!

nummers27.jpg

Thuiskomen in een proper, fris ruikend huis wanneer de poetsvrouw geweest is.

nummers28.jpg
Mijn kersenpitkussentje. Ik leg het soms zelfs op mijn schoot tijdens het thuiswerken!
nummers29.jpg

Optimistische, positieve, blije mensen in mijn buurt.

nummers30.jpg

Mijn autoradio keiluid zetten en schaamteloos meekwelen. Omdat het kan!

nummers31.jpg

Tentoonstellingen en musea bezoeken, naar het theater of de cinema gaan… Cultuur is mijn lang leven, het is voeding voor mijn geest en ik ben een echte 'veelvraat' op dat vlak.

nummers32.jpg

Op het einde van de dag alles kunnen afvinken van mijn to do lijstje. Lukt me meestal niét (om de simpele reden dat ik er altijd veel te veel op zet) dus extra leuk als ik er dan wel eens in slaag.

nummers33.jpg

Nieuwe dromen, plannen en ideeën die in mijn hoofd komen opborrelen. Zelfs als ik weet dat ik ze wellicht nooit allemaal ga kunnen realiseren. Maar hey: if you can dream it, you can do it!

nummers34.jpg

Twee jaar na de verschijning nog altijd zalig leuke commentaren krijgen op mijn boek. Ik blijf het schitterend vinden dat ik met ‘Go Run’ blijkbaar zoveel mensen zin doe krijgen om te lopen, want dat was echt de reden waarom ik het wou schrijven!

20191119_boekvoorstelling_gorun_013.jpg.webp
nummers35.jpg

Kaartjes sturen én krijgen. Ik hou van all things online maar er gaat weinig boven een handgeschreven postkaartje!

nummers36.jpg

Op zaterdagmiddag met mijn boek of krant (of beide) naar een van mijn favoriete coffee bars gaan en daar genieten van een lekker theetje of koffie (allez, meestal meerdere) en intussen lekker veel lezen en wat mensen kijken... Zalig vind ik dat. Het is ideaal om tot rust te komen in het weekend, ik kan dit aan iedereen aanraden!

20211121_textfairy_195.jpg
nummers37.jpg

Rondlopen en rondsnuisteren in een boekenwinkel, zelfs zonder iets te kopen. Books are life, voor moest je ’t nog niet weten…

nummers38.jpg

’s Morgens bij het wakker worden een kwartiertje lezen in bed voor ik erin vlieg. Ik probeer dit elke ochtend te doen, ik zet er met plezier mijn wekker wat vroeger voor. Het is een rustige start van de dag en dat geeft mij extra energie om de dag door te komen!

nummers39.jpg

PARIS IS ALWAYS A GOOD IDEA

Met al je verdere vragen mag je me uiteraard mailen of bellen.
Vragen staat vrij… Dus bel me, schrijf me, laat me vlug iets weten!