20211121_textfairy_163.jpg

wat doet die eigenlijk?

o’n text fairy,

alfabet_26.png
Vraag jij je soms af waar die fameuze tekstenfee zich godganse dagen mee bezighoudt achter haar bureautje? C'est simple comme bonjour: schrijven, schrijven en nog eens schrijven! Alles wat geschreven moet worden, schrijfselen, het geschreven woord… Just call it what you want.
En als dat nog niet duidelijk genoeg is, licht ik het graag even toe!

Copywriting & content creation

Goede teksten zijn ontzettend belangrijk voor je bedrijf want ze dragen bij tot een positief en professioneel imago. Bij mij kan je terecht voor de creatie van teksten en content in het Nederlands. Een brochure, folder, flyer, slogan, mailing, persbericht... Noem maar op! Heb je vlot geschreven, overtuigende teksten nodig voor op je website, blog of social media? Eén adres: Text Fairy!

Redactie & journalistiek

Een artikel, interview of reportage schrijven: da’s volledig mijn ding! Ik doe interviews (face-to-face of telefonisch) of schrijf op basis van eigen research (of een combinatie van de twee). Ik ben van alle alle markten thuis en werk me vlot én graag in in een specifiek thema. Ik heb een breed interesseveld en ‘altijd blijven bijleren’ is een van mijn levensmotto’s!

20191119_boekvoorstelling_gorun_001.jpg.webp

Wist je dat ik mijn eigen boek geschreven heb? ‘Go Run’ (uitgegeven bij Lannoo) is een – al zeg ik het zelf – superleuk en boeiend hardloopboek, gebaseerd op mijn eigen loopervaringen en -avonturen (dat zijn er heel wat!) en aangevuld met waardevolle tips en adviezen van experts (op vlak van training, voeding, blessures etc). Ik ben er supertrots op! Interesse in een exemplaar van 'Go Run'? Geef een seintje en dan zorg ik ervoor dat er eentje bij je terechtkomt!

Eindredactie & revisie

Heb je een tekst geschreven en wil je hem laten nalezen door een professional om zeker te zijn dat alles correct is? Groot gelijk! Je kan een beroep doen op mijn writing skills voor de revisie van je teksten in het Nederlands en Engels. Zo ben je zeker dat je beschikt over een vlotte, foutloze tekst! Revisie van teksten in elke andere taal is ook mogelijk. Hiervoor werk ik samen met een netwerk van native speakers, die stuk voor stuk top zijn in hun vak. 

CONTENT PROJECT MANAGEMENT

Als copywriter werk ik niet in een ivoren toren. Mijn teksten maken deel uit van een groter project en ik denk graag mee over het volledige plaatje. Ik werkte jarenlang als project manager in de communicatiesector. Ik gebruik mijn kennis en expertise graag om jouw content project in goeie banen te leiden. Mee denken over de content, plannen, organiseren, communiceren met verschillende partijen en stakeholders: I love it! Ik zorg ervoor dat jouw project vlot verloopt en een 'happy end' krijgt, zoals in de sprookjes!

Vertalingen van topkwaliteit

Ook vertalingen neem ik met veel plezier voor mijn rekening. Vertalingen van het Engels naar het Nederlands doe ik zelf, met mijn achtergrond als Germaniste (Nederlands & Engels). Voor alle andere talen en combinaties werk ik samen met een uitgebreid netwerk van native speakers. Zo kan ik altijd topkwaliteit afleveren!

 
 
 
 
 

Interesse om met mij samen te werken?

Laat iets van je horen en ik help je heel graag verder!

20211121_textfairy_126.jpg

fairy taleS

Projecten with a touch of magic