top of page

Storytelling voor ondernemerscommunity Bloovi

Once upon a time…


Bloovi is er voor ambitieuze, innovatieve ondernemers en beslissingsnemers met een onstilbare honger om te blijven groeien, als ondernemer én als mens. Dankzij Bloovi blijven ze mee met de nieuwe trends en transformaties van vandaag en morgen. Zo blijven ze ‘always one step ahead’ en kunnen ze met hun eigen business het verschil maken.


Hocus pocus!


Op de website www.bloovi.be staat een schat aan content die inspireert, informeert en connecteert. Zo’n inspirerende community moet natuurlijk ‘gevoed’ worden met sterke content, van ondernemersverhalen en ondernemersnieuws tot duiding en opinies. Text Fairy is een van de vertrouwde freelance storytellers van het Bloovi-team.

“Josefien is een plezier om mee samen te werken: een enthousiaste storyteller die de techniek om boeiende verhalen neer te pennen perfect beheerst. Wat Josefien ook typeert, is dat ze zich altijd heel enthousiast toont over thema’s of gesprekspartners waar ze vooraf weinig of zelfs helemaal geen kennis over heeft maar waar ze zich altijd graag in wil verdiepen. Kortom, op en top professioneel en vooral een heel fijn persoon waar je steeds kan op rekenen, ook als de deadline heel strak is.” (Alexander Bouckaert, Head of Content Bloovi)

Voor deze verhalen neem ik altijd een interview af met één of twee personen, aangevuld met eigen research. Ik vind het héérlijk om in contact te komen met al die boeiende mensen en hun verhaal te schrijven. Ik breng af en toe ook zelf interessante thema’s of topics aan bij de content manager. Het is leuk om op die manier samen te werken met Bloovi... Vandaar het hartje dat ik op de foto maak voor deze toffe klant! 🫶🏽Experience the magic!


Zit je ook met een verhaal dat je met de wereld wil delen, maar waar je zelf geen tijd of writing skills voor hebt? Geen nood: de tekstenfee zorgt voor magische storytelling zodat jij je kan bezighouden met wat je écht graag doet en goed kan. Geef mij een seintje en ik fladder naar je toe!

43 weergaven0 opmerkingen

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page