top of page

COPYWRITING van artikels voor grootste Belgische vakbladuitgever

Once upon a time…

Professional Media Group is de grootste Belgische vakbladuitgever (print en online). De doelgroep zijn hoofdzakelijk beslissingsnemers bij grote aankopen en investeringen.


Hocus pocus

PMG heeft 34 titels in 9 sectoren (retail, home improvement, bouw, industrie, tooling, fashion, food, event management en tuin). Al deze vakbladen moeten uiteraard voorzien worden van goed geschreven artikels. Een kolfje naar de hand van Text Fairy!

"Samenwerken met Josefien is altijd een prettige ervaring. Haar teksten zijn van uitstekende kwaliteit, de schrijfstijl is vlot, aangenaam om te lezen en volledig in lijn met de opzet die ik meegeef. Bovendien levert Josefien altijd binnen de aangegeven deadline aan." (Melissa Himpe, Bladmanager PMG)

Ik werk al jaren samen met PMG voor artikels in verschillende van hun vakbladen, hoofdzakelijk:

  • Kiosk: voor dagbladhandelaars en tabaksverkopers

  • Script: over kantoor- en papierwaren

  • Sanilec: over sanitair en verwarming

  • Shoes: voor de schoenenbranche

  • Argus: over koken, huishoud en elektro

  • Retail: voor retail professionals

  • Dobbit: voor DIY

  • Food Services: voor grootkeukens en catering services

  • Decoratie: voor schilders en interieurinrichters


Voor elk artikel neem ik één of meerdere interviews af (telefonisch of face-to-face). Dit vul ik aan met mijn eigen research en daarna ga ik aan de slag. Ik schrijf het artikel, zorg voor de goedkeuring van alle betrokkenen en vraag passende beelden op voor de layout.


Hier kan je enkele artikels van mijn hand lezen:


Ik werk heel graag voor PMG. Onze samenwerking verloopt al jaren erg vlot en ik vind het leuk om over verschillende onderwerpen te schrijven. Ik heb een breed interesseveld en ik leer telkens nieuwe dingen bij.

"Als hoofdredactrice is het van onschatbare waarde om te kunnen rekenen op een gemotiveerde freelancer die kwaliteit aflevert, tijdig is en goed met de klanten omgaat. Met Text Fairy is het daarom fijn samenwerken. Ze vliegt er steeds met enthousiasme in en maakt ook van minder voor de hand liggende opdrachten leuke, vlot geschreven artikels, afgestemd op de doelgroep." (Valerie Verkain, Bladmanager PMG)

Experience the magic!

Heb je een magazine dat je wil vullen met steengoeie artikels? Dan ben je bij Text Fairy aan het juiste adres. Ik doe interviews, schrijf jouw artikel(s) en zorg voor het volledige goedkeuringsproces.

121 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page