top of page

Copywriting van HR-GERELateerde blogartikels

Once upon a time…


Al meer dan 25 jaar zorgen de HR-professionals van Bright Plus (het vroegere Secretary Plus) voor de juiste match tussen bedrijven en kandidaten. De focus ligt op meertalige profielen binnen de vakdomeinen administratie & office, verkoop & customer service, marketing & communicatie, HR en aankoop. Ook voor freelancers zoekt Bright Plus naar boeiende opdrachten in verschillende sectoren.


Hocus pocus


Naast professionele ‘matchmaker’ wil Bright Plus een carrière-adviseur zijn voor de kandidaten. De Bright Plus blog is een inspiratiebron voor als je je blik wil verbreden, je kennis wil uitbreiden of je manier van werken wil veranderen. Met de tips en tools van de blog wordt werken een pak aangenamer!


Zo’n kennisplatform moet natuurlijk voorzien worden van goede blogartikels. Voor de artikels die gericht zijn op freelancers doet Bright Plus al jaren een beroep op de tekstenfee.


“Met Josefien is het altijd fijn samenwerken. Met een briefing van enkele woorden heeft ze voldoende om een tof artikel te schrijven volgens onze tone of voice. Ze stelt zich flexibel op en denkt mee over interessante topics, zodat ik steeds snel bij haar terecht kan voor een nieuwe lading blogs.” (Jolien Nulens, content marketeer Bright Plus)

De meeste artikels schrijf ik op basis van desk research en mijn eigen ervaringen als freelancer. Soms neem ik een interview af met een expert of een ervaringsdeskundige, afhankelijk van het onderwerp.


Hier kan je enkele artikels van mijn hand lezen:


Ik heb een zeer leuke samenwerking met Bright Plus. Ik krijg veel vrijheid om mee te denken over boeiende topics. Ik vind het fijn om als freelance copywriter mee te werken aan de inspirerende online community van Bright Plus.


Experience the magic!

Heb je leuke en inspirerende blogartikels nodig voor op je website, in de HR-sector of in een ander vakgebied? Ontbreekt het je aan tijd en/of writing skills om dit zelf te doen? Laat het over aan Text Fairy zodat je kan focussen op je kerntaken.

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page