top of page

Samenwerken met de tekstenfee: da’s pure magie!

Wist je dat samenwerken met een content writer je tal van voordelen biedt? Ik geef je 6 goede redenen om een beroep te doen op Text Fairy voor al je copywriting, redactie, revisie en content creation!6 VOORDELEN VAN SAMENWERKEN MET EEN FREELANCE COPYWRITER


  1. Goede content schrijven neemt tijd in beslag. En laat ons eerlijk zijn, die tijd heb je vaak niet. Een copywriter schrijft met veel plezier en goesting de teksten die je nodig hebt. Dit gaat sneller dan wanneer je het zelf doet. Het gevolg: je hebt een zee van tijd om je toe te spitsen op je kerntaken en je kan efficiënter werken. Klinkt dat niet als muziek in je oren? Ik dacht het wel!

  2. Als freelance writer werk ik voor bedrijven in diverse sectoren en hierdoor ben ik van alle markten thuis. Ik kan me makkelijk verdiepen en inleven in de materie, thematiek of problematiek van een bedrijf. Een goede briefing volstaat; daarna kan ik vlotjes aan de slag en voor je het weet zit de gevraagde copy in je mailbox!

  3. Het voordeel van samen te werken met iemand die los staat van je bedrijf, is dat die persoon een frisse kijk heeft op hetgeen je mee bezig bent. Zelf ben je dag in dag uit bezig met je job. Je hebt zodanig veel kennis waardoor je soms de hoofd- en bijzaken niet meer van elkaar kan onderscheiden. Dat is normaal maar het bemoeilijkt de creatie van accurate content. Een freelance copywriter kijkt op een andere manier naar je bedrijf en dit levert soms verrassende perspectieven op.

  4. Doordat ik als freelancer in contact komt met verschillende bedrijven en betrokken ben bij uiteenlopende projecten, beschik ik over een uitgebreide kennis en expertise. Hierdoor kan ik nuttige, vrijblijvende tips en advies geven over je aanpak of die van je bedrijf. Ik denk graag met je mee en doe méér dan alleen je teksten schrijven.

  5. Een copywriter maakt geen taalfouten. Nooit, never, jamais! Dus gedaan met dt-fouten, beschamende verwarringen tussen ‘je’, ‘jou’ en ‘jouw’ en andere fouten die niet goed overkomen bij je doelpubliek. Als je je teksten laat schrijven door een copywriter, kan je gerust zijn: het eindresultaat is een perfecte, foutloze tekst. Is dat niet het geval, dan ga je volgens mij best op zoek naar een andere copywriter…

  6. Goede teksten dragen bij tot het professionele imago van je bedrijf. Content die met haken en ogen aan elkaar hangt geeft geen al te beste indruk. En zeg nu zelf, je wil toch graag overkomen als een op en top professioneel bedrijf?

Ben je overtuigd, of nog niet helemaal? Aarzel niet om contact op te nemen. We bekijken samen wat je nodig hebt en hoe Text Fairy je hierbij kan helpen!


76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page